Tjänster

Home / Tjänster

v60

Våra tjänster

 

Säsongsförvaring

Har du ont om plats? Vi säsongsförvarar dina däck och fälgar. Vid förvaring ingår maskintvättning, en genomgång av säkerheten och skiftning av däcken. Vid varje skiftning kollar vi alltid kondition och lufttryck. Behöver däcken bytas på grund av slitage meddelar vi dig före säsong. Dina däck är försäkrade vid stöld och brand.

Däckskifte

Vår och senhöst är det dags för däckbyte. Vi hjälper dig att byta dina däck snabbt och enkelt. Kom ihåg att den 15 april är den sista dagen du får köra med dubbdäck enligt lag. På hösten kan du lägga på dina vinterdäck redan den 1:a oktober men allra senast den 1:a december. Tänk på att höra av dig till oss i god tid, så att vi kan hjälpa dig så fort som möjligt!

Balansering

Har din bil blivit skakig så kan det bero på däcken. Vi hjälper dig att balansera dem så att du kan köra mjukt igen.

Punktering

Pyspunka eller platta däck? Vi hjälper dig att snabbt börja rulla som vanligt igen.

Bilglasmästeri

Vi garanterar kvalitet, säkerhet och service. Vi jobbar med dem flesta försäkringsbolagen, om du har funderingar eller vill boka en tid för glasbyte kan du alltid ringa oss.

 

Service och reparationer

Din bil behöver regelbunden service för att förebygga fel. Oljebyte bör göras 1 gång per år och efter du varit hos oss får du en stämpel i serviceboken. Hos oss kan du lämna bilen för småreparationer som t.ex bromsar. Du kan alltid ringa till oss och fråga om du är osäker på något och få ett fastpris.