Däckhotell

Har du ont om plats? Vi säsongsförvarar enkelt och smidigt dina däck och fälgar. Vid förvaring ingår maskintvättning, en genomgång av säkerheten och skiftning av däcken. Vid varje skiftning kollar vi alltid kondition och lufttryck. Behöver däcken bytas på grund av slitage meddelar vi dig i god tid före säsongen. Dina däck är givetvis försäkrade vid stöld och brand. Efterdragning ingår också i priset oavsett om man har däckhotell eller kommer hit med däcken för hjulskifte.                                                                                                                     Hos oss är det smidigt att säsongsförvara däcken!

Vad innebär säsongsförvaring?

R

Vad ingår i däckhotell

-Hjulskfite
-Tvätt av hjul
-Plats för däck
-Kontroll av mönsterdjup och
andra skador så som
snedslitning, sprickor och annat.

R

Vi tänker på allt

Under lågsäsong går vi igenom era däck som är förvarade hos oss och behöver dem bytas så ringer vi med ett kostnadsförslag. När det är dags att byta däck igen ska däcken vara klara inför bytet så kunden inte behöver vänta på leverans av däck. Ni får en kallelse på sms när det är dags att boka tid.

R

Hur däcken förvaras

Hos oss förvaras däcken på rätt sätt och i en temperatur på runt 20 grader året runt. Dem är även försäkrade mot brand och stöld.
Om kunden behöver nya däck så ringer vi upp under lågsäsong med kostnadsförslag.

Vi hjälper dig att byta dina däck snabbt och enkelt

Vår och senhöst är det dags för däckbyte. Vi hjälper dig att byta dina däck snabbt och enkelt. Kom ihåg att den 15 april är den sista dagen du får köra med dubbdäck enligt lag.